Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов стартира поредица от срещи

...
Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов стартира поредица от срещи
Коментари Харесай

Стартира нова инициатива с чуждестранните компании у нас за подобряване на бизнес средата и насърчаване на инвестициите 

Министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов стартира поредица от срещи във формат „ закуска с инвеститори “. Целта е представителите на задграничния бизнес у нас да имат директна и регулярна форма на връзка с отрасловия министър. В неофициална среда ще бъдат представяни проблемите, които срещат фирмите и техните потенциални проекти за уголемение на плановете си. 

Подобни начинания са потвърден механизъм за възстановяване на бизнес средата и координацията с задграничните компании, с цел привличане на повече вложители. 

Първото събитие от формата е „ Закуска с австрийския бизнес “ и се провежда с поддръжката на Посолството на Австрия у нас. Срещата ще се проведе в зала „ Музикална “ на Военния клуб, на следващия ден (07.10.2022 г.), от 11.00 часа.

Представителите на медиите ще имат опция да запишат министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов за самодейността и капиталовите планове, по които сега се работи, преди началото на срещата. Операторите и фоторепортерите ще могат да заснемат кадри от началото на полемиката, а след това тя ще бъде затворена за медиите. Работният език на срещата е британски.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР